Scheidsrechter

J.C. Peekel

Accommodatie

Onbekend

Na de eerste goede competitiewedstrijd uit tegen FC Castricum O19-1, die met 0-12 gewonnen werd, moest SVW27 O19-1 op zaterdag 30 september jl. tegen FC Den Helder O19-1 en dit werd een heel andere wedstrijd. Door overvloedige regen was het A-veld afgekeurd en moest er worden uitgeweken naar het kunstgrasveld.

Met een constant vallende regen ontspon zich een zeer interessante wedstrijd met volop strijd en bij vlagen goed voetbal. FC Den Helder bleek een geduchte tegenstander te zijn met snelle voorhoede spelers en een stevig verdedigingscentrum. Door een fout op het middenveld werd het in de 15e minuut 0-1 voor FC Den Helder.  SVW27 was erg onrustig aan de bal en kwam er niet echt door.

Na de rust tapte SVW'27 uit een ander vaatje en werd er beter gevoetbald. Het bleef echter 0-1 ondanks een paar kansen. Na het inbrengen van wat wissels drukte SVW'27 nog meer en dat resulteerde in de 57e minuut in een doelpunt van Colin Kamp. Na dit doelpunt probeerde SVW'27 door te drukken voor de winst, echter de uitvallen van FC Den Helder waren gevaarlijk en één zo’n uitval resulteerde in de 81e minuut in 1-2 voor FC Den Helder.

De laatste minuten van de wedstrijd verliepen tamelijk hectisch met een opstootje en een aantal gele kaarten waardoor SVW'27 eindigde met 10 man. Het lukte SVW'27 niet meer om te scoren en FC Den Helder nam de drie punten mee naar huis.

Volgende week speelt SVW'27 O19-1 uit tegen Reiger Boys O19-1 om 12.30 uur. Heb je tijd,  kom het team dan aanmoedigen, ze kunnen best wat steun gebruiken.