Datum

28 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag moest SVW27 O19-1 uit spelen bij HCSC in Den Helder , met een stevige tegenwind begon SVW27 aan de wedstrijd HCSC parkeerde gelijk de vissersboot voor doel ( we zijn tenslotte in een havenstad) en loerde op de counter. SVW kreeg na ongeveer 10 minuten een goede kans door een verkeerde terugspeelbal waar Marlon goed op reageerde maar de keeper redde bekwaam. Ook HCSC kreeg door snelle uitvallen een aantal kansen maar Jesse had een paar fenomenale reddingen en Melvin kwam goed weg toen hij de  spits onderuit trok en de scheidsrechter door liet spelen. Hoewel SVW het betere van het spel had werden er weinig kansen gecreëerd.

Met de wind in de rug begon SVW aan de tweede helft. HCSC kwam niet meer van eigen helft af en beperkte zich tot verdedigen iets wat ze best goede deden , pas in de 76e minuut kon SVW door de muur heen komen  na een mooi hakje van Marlon scoorde Arif de 0-1. Hierna probeerde HCSC wel meer te gaan voetballen maar SVW hield het doel schoon , na een snelle uitval scoorde Marlon in de 88e minuut de bevrijdende 0-2 , Volgende week speelt SVW27 O19-1 thuis tegen VV Bergen O19-1, ik nodig iedereen uit om het team aan te komen moedigen .