Bergen JO19-1 tart voetbalwet tegen SVW'27 JO19-1

Scheidsrechter

F. Wezel

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 4 november, eindelijk speelt SVW27 O19-1 weer een thuiswedstrijd voor de competitie tegen het lager geklasseerde VV Bergen O19-1 , SVW begon de wedstrijd voortvarend met hoog druk zetten en na 8 minuten resulteerde dit in een doelpunt door Dylan Barsingerhorn na verkeerd uitverdedigen door de keeper van Bergen.

SVW bleef goed voetballen hoewel Bergen wel bleef strijden voor elke bal. Na 19 minuten werd de 2-0 gescoord door Marlon Börneman na goed doorzetten van Fouad Ibrahim , SVW ging hierna door op de ingeslagen weg en Koen Schouten schoot de 3-0 binnen in de 25e minuut na een assist van Marlon Börneman

Na de rust begon SVW weer goed aan de wedstrijd en in de 53e minuut scoorde Dylan Barsingerhorn de 4-0 na een assist van Rick Schepers, geen vuiltje aan de lucht , echter drie minuten later scoort Bergen nadat een vrije trap niet aan SVW maar aan Bergen werd gegeven de 4-1.

Wat hierna gebeurde tart elke voetbalwet elke bal die Bergen richting het doel van SVW schoot viel goed en hoewel SVW redelijk bleef spelen stond het in de 81e minuut 4-4 SVW kreeg nog wel kansen maar de bal wou er niet meer in , zaterdag 11 november speelt SVW27 O19-1 uit bij  De Blokker en als er met de zelfde instelling als in de eerste helft word gespeeld gaan de punten mee terug naar Heerhugowaard.