Wedstrijd met twee gezichten van SVW27 O19-1

Datum

25 november 2017 10:30

Accommodatie

Onbekend

Op zaterdag 25 november speelde SVW27 O19-1 een uitwedstrijd bij Jong Holland tegen het O19-1 team van deze club , voor SVW27 O19-1 stond er best wat op het spel daar erbij winst aansluiting bij de eerste drie gerealiseerd zou worden. Echter het liep wat anders, de eerste helft was compleet voor SVW27 O19-1 het was maar 0-1 bij de rust voor SVW27 O19-1 maar het had zomaar 0-3 of 0-4 kunnen zijn als alle kansen waren benut . Ook werd er nog een doelpunt van Marlon afgekeurd vanwege vermeend buitenspel en dit brak SVW27 O19-1 in de tweede helft op .

Jong Holland O19-1 begon heel fel aan de tweede helft en drukte SVW27 O19-1 terug op eigen helft Jong Holland kreeg een corner en tijdens de scrimmage in het doelgebied constateerde de scheidsrechter een overtreding van Nick en gaf een penalty, dit resulteerde in de 1-1. Hierna begon SVW27 O19-1 weer wat te voetballen en met een verwoestend schot van Rik Aardenburg dacht SVW27 O19-1 de 1-2 gemaakt te hebben echter volgens de scheidsrechter was de bal op de kruising en niet zoals iedereen zag dat de bal tegen de stalen ronding van de netondersteuning aan kwam en daardoor het doel weer uit kwam. Na dit voorval waren de spelers toch wat uit hun doen en bij een uitval van Jong Holland scoorde zij de 2-1 en zes minuten later de 3-1. SVW27 O19-1 kreeg nog wel kansen maar de keeper van Jong Holland hield zijn doel schoon en heeft in mijn ogen minimaal twee punten voor Jong Holland gepakt. Ook tijdens deze wedstrijd was het weer zo dat SVW27 O19-1 goed speelde maar niet genoeg strijd in de wedstrijd bracht alleen met goed voetbal red je het vaak niet.

Zaterdag 2 december wacht weer een zware uitwedstrijd in Edam tegen EVC O19-1 mocht die gewonnen worden dan maakt SVW27 O19-1 nog een kans om in de promotiepoule van de voorjaars competitie te komen.