Datum

2 december 2017 11:00

Accommodatie

Onbekend

In het mistige Edam speelde SVW27 O19-1 om 11 uur tegen EVC O19-1. Het begin van de wedstrijd was voor EVC O19-1 maar na een kwartier kwam SVW27 O19-1 wat beter in de wedstrijd. Na 23 minuten scoorde de weer geheel herstelde Kjell Berkhout de 0-1 na een assist van de debuterende B junior Roy Dekker. Hierna ging de wedstrijd gelijk op met kansen voor SVW27 O19-1 en wat mogelijkheden voor EVC O19-1 en in de 37e minuut scoorde EVC O19-1 de 1-1 en dit was ook de ruststand.

Na de “thee” nam SVW27 O19-1 het heft in handen en in de 50e minuut viel de 1-2 door een eigen doelpunt echter één minuut later was het al weer 2-2 door een verdedigingsfout. SVW27 O19-1 hield het hoofd echter omhoog en bleef EVC O19-1 onder druk zetten in de 75e minuut scoorde Colin Kamp de bevrijdende 2-3 en was het verzet bij EVC O19-1 gebroken. In de 77e minuut scoorde Melvin Vink de 2-4 en weer een paar minuten later maakte Marlon Börneman de 2-5 ,dit was ook de einduitslag. Zaterdag 9 december speelt SVW27 O19-1 de laatste wedstrijd van de najaars competitie tegen Zouaven O19-2 .