SVW27 O19-1 verliest een koude wedstrijd.

Datum

17 maart 2018 15:45

Accommodatie

Onbekend

Op een koud sportpark Middenmeer speelde SVW27 O19- 1 tegen Zeeburgia O19-2 , onderweg naar de kleedkamer raakten de spelers zeer onder de indruk van de foto muur met allemaal spelers die  uit de opleiding bij Zeeburgia naar een profclub zijn gegaan zoals Menzo , Maher , Tete en nog heel veel anderen.

SVW begon goed aan de wedstrijd en na ongeveer twee minuten hadden we al moeten scoren echter Marlon schoot op de paal en in de rebound schoot Kjell tegen de keeper op , SVW bleef nog een poos de bovenliggende partij maar langzaam speelde Zeeburgia zich onder druk vandaan en kantelde de wedstrijd hun kant op.

In de 19e minuut scoorden ze uit een snelle aanval de 1-0. SVW probeerde het wel maar het was onmachtig in de 25e minuut scoorde Zeeburgia de 2-0 hierna volgde een opleving van SVW en scoorde Marlon de 2-1 in de 31e minuut.

Met deze stand gingen we de rust in , over de tweede helft kunnen we kort zijn SVW kwam geen moment meer in de wedstrijd en Zeeburgia scoorde nog twee keer einduitslag 4-1.

aanstaande zaterdag ( 24-3 ) speelt SVW27 O19-1 uit bij de koploper WSV 30 O19-1 het is te hopen dat het zwakke spel van afgelopen zaterdag éénmalig was want gezien de kwaliteit die in het team aanwezig is een kampioenschap nog steeds geen onmogelijkheid.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!