Scheidsrechter

Damme, M. van

Accommodatie

Onbekend

In tegensteling tot diverse eerdere wedstrijden dit seizoen heeft SVW het tegen Stormvogels lelijk laten afweten. Door een aantal afwezige selectiespelers moest trainer Goudmijn wel een beetje improviseren met de opstelling. Helaas konden weinig spelers een voldoende halen.

Na een 0-0 ruststand bepaalde Bastiaan Scholten namens de IJmuidenaren in zijn eentje de partij Hij scoorde een glaszuivere hattrick. Namens SVW gaf Tim Kramer de stand een iets dragelijker aanzien. Uitslag 3-1.

De wedstrijd werd gespeeld op een heel slecht veld met een stevige dwars over het veld staande wind. Geen omstandigheden welke in het voordeel zijn van de Groen-Zwarten. Voor de rust had Stormvogels derhalve het betere van het spel. Het was dat SVW-keeper Dion Bleeker er enkele malen goed tussen zat en zo zijn ploeg behoedde voor een vroegtijdige achterstand.

In de tweede helft was Tim Appel vervangen door Aram Hakopov. Na 7 minuten was het raak voor de IJmonders. Uit een afgeslagen aanval kon Scholten gemakkelijk scoren. De geblesseerde Bram van Wetering werd vervangen door Bram Barhorst, deze moest na een kwartier al weer met ook een blessure het veld ruimen.

Na ongeveer een uur voetballen was het wederom Scholten die met een houdbaar afstandsschot Bleeker voor de tweede keer verschalkte. De 17 jarige Lennart Volbeda kwam Barhorst vervangen en maakte hiermee zijn debuut in het eerste elftal. In de 81ste minuut werd door Regilio de Mees een vrije trap panklaar neergelegd voor Tim Kramer die bij de tweede paal binnen schoot.

Hoewel de tijd kort was zag je SVW nog even opleven. Het was snel voorbij toen dezelfde Kramer een mislukte pass in de voeten speelde van Bastiaan Scholten. Die hoorde toevallig bij de tegenpatij en hij pakte het cadeautje blijd uit waarmee hij zijn hattrick voltooide.

Op zondag 3 januari is de Nieuwjaarsreceptie bij SVW Aanvang 16.00 uur Deze wordt vooraf gegaan door een wedstrijd van SVW 1 tegen een team van Oud eerste elftal spelers Iedereen is welkom en de toegang is gratis.